Glaszetter Amsterdam

Glaszetter in Amsterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een glaszetter in Amsterdam? Glaslijn Direct is u graag van dienst, op basis van een uitgebreide ervaring en expertise. We kunnen u onder andere van dienst zijn met winkelruiten, maar daarnaast met isolatie- en veiligheidsglas, geluidswerend glas, spiegels en natuurlijk het ideale glas voor in uw woning. Wat dat betreft zijn we u als glaszetter in Amsterdam graag op een veelzijdige manier van dienst, ook op het moment dat u te maken heeft met schade in de vorm van barsten, of wanneer er bijvoorbeeld een bal door de ruit is gegaan.

Herstel van schade

Als glaszetter in Amsterdam kunnen we u onder andere van dienst zijn met het herstel van schade. Is er een bal door de ruit gegaan, of is er op een andere manier schade ontstaan? Maak gebruik van onze 24 uurs service, waarmee we ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk bij u langskomen. We zorgen direct voor een nieuwe ruit, of brengen eerst een tijdelijke oplossing aan. Dit zorgt ervoor dat u kunt rekenen op het vakkundige werk van een glaszetter in Amsterdam, om eventueel later alsnog een nieuwe ruit te laten plaatsen.

Amsterdam glaszetter, glasschade, dubbel glas

Veelzijdige glaszetter van Amsterdamse bodem

We kunnen u als veelzijdige glaszetter in Amsterdam op een aantal verschillende manieren van dienst zijn. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van isolatieglas, of bent u op zoek naar een advies dat u aangeeft wat het daadwerkelijk op zal leveren? We kennen het glas waarmee we werken als geen ander en vertellen u daar graag meer over. Wat dat betreft kunnen we u snel van dienst zijn bij schade, of u uitgebreid uitleggen over de voordelen van de verschillende soorten glas.

Wilt u contact opnemen met een vakkundige glaszetter in Amsterdam, of heeft u vragen? Wij horen graag van u.

Meer informatie over onze diensten? Of wilt u een offerte ontvangen?

020 - 61 77 016