Glasservice Amsterdam

Maak gebruik van onze glasservice in Amsterdam, waarmee we er graag voor zorgen dat u op ieder gewenst moment contact met ons op kunt nemen. We komen zo snel mogelijk naar u toe in het geval van schade. Lukt het niet om direct een nieuwe ruit te plaatsen? Geen probleem, dan zorgen we voor een tijdelijke oplossing, tot we u verder van dienst kunnen zijn. Wat dat betreft zorgen we er met onze glasservice in Amsterdam in ieder geval graag voor dat u er niet alleen voor komt te staan. In plaats daarvan kunt u rekenen op de service van een professionele glaszetter.

Snelle service bij schade

We zijn u op basis van onze 24 uurs glasservice in Amsterdam graag zo snel mogelijk van dienst. Op het moment dat u contact met ons opneemt vragen we u naar de situatie en stappen we zo snel mogelijk in de auto. We komen naar u toe om u vakkundig van dienst te kunnen zijn, bijvoorbeeld door voor een veilige situatie te zorgen. Uiteraard zullen we daarnaast zo snel mogelijk een nieuwe ruit voor u plaatsen. Indien dat op basis van onze glasservice in Amsterdam niet direct mogelijk is, brengen we een tijdelijke oplossing aan.

Amsterdam glaszetter, glasschade, dubbel glas

Glasservice van Amsterdamse bodem

Heeft u te maken met schade aan uw ruiten? Dankzij onze glasservice in Amsterdam zijn we op ieder gewenst moment bereikbaar. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bel ons gerust vroeg in de morgen, laat op de avond of wellicht midden in het weekend. Onze medewerkers komen graag bij u langs, om u van dienst te zijn wanneer u dat wenst. Schade ontstaat uitsluitend op momenten dat het niet goed uitkomt, dus schakel onze glasservice in Amsterdam in om er zo snel mogelijk vanaf te zijn.

Meer informatie over onze diensten? Of wilt u een offerte ontvangen?

020 - 61 77 016